公告:
dark 超级元老 发消息
mouseyy不是啊嘛,难道想带3000后宫出来??欢迎啊!!!
头像被屏蔽
的士佬 论坛元老 发消息
索??见人见智噶啵`~~~打5分钟,甘苛刻既条件,甘我去边稳临记啊??给条生路行下啦~
如果给埋钱我既话带多D女出来又有咩所谓??哈哈
肥仔峰 终极 Fans 发消息
哇,好开心喔。
LEO-TypeR 论坛元老 发消息
一睇D字.就知发帖人系珍珍啦!!!!!!!!!哈哈^^
咁即是当晚:任桔、任插、任撞。。。。。。礼品:莫非是袋袋?[em38][em38][em38]
小仲 超级元老 发消息
以下是引用的士佬在2004-9-5 21:01:04的发言:
如果给埋钱我既话带多D女出来又有咩所谓??哈哈
你话嫁!!!!!!![em03][em02][em04]兄弟们,夹钱!!![em52]
LEO-TypeR 论坛元老 发消息
以下是引用yyweal在2004-9-4 16:31:40的发言:
你仲系感醒目窝!![em02]近来几好吗?![em33][em18]
有心啦!!!仲识系度吹水.仲几好甘啦!!哎!!今年无缘同大家开心啦!!真系"痕"死
隔离.大家到时玩得开心D啊!!话唔埋我会在大家的左右...[em28][em28]

[em33][em33][em33][em04][em04][em04][em01][em01][em01][em10][em10]
以下是引用铭记于心在2004-9-5 14:04:22的发言:
的士佬去一定要距携眷,如果唔是就唔俾距去!的士佬,如果你携眷,你就可以半价,如果天下唔减你果一半,就我帮你俾。但是你带来果个要俾你咀得先算架!
使唔使当面嘴俾你睇啊??临急临忙去边度稳临记啊???[em16][em16]