公告:
ASHUN 超级元老 发消息
只能系广州户口的FANS参加吗?
小仲 超级元老 发消息
以下是引用jason-R在2004-7-9 0:34:47的发言:
[quote]以下是引用rave1010hk在2004-7-9 0:13:05的发言:
[quote]以下是引用铭记于心在2004-7-8 23:23:25的发言:
 是啊,小仲你去到一定要X返个“架”妹,为中国人争返次光啊!仲要寄是距上面影返张相先得啊!

“架”妹唔做外国人生意的,除非你係"黑鬼佬",有两揸手咁长,起码要有"椰樹牌"咁粗,咁就免费+双飞 or 3P都有机会!![em02][em02][em02][em02][em17][em18]
[/quote]
甘啊仲支牙签米收皮!![em04]
[/quote]用口罗!!!帮她清除牙渍[em27]
小仲 超级元老 发消息
以下是引用mouseyy在2004-7-8 13:39:26的发言:
[quote]以下是引用聪聪在2004-7-7 17:27:26的发言:
场地初步选在极速之梦赛车场,天河城、广百?你猜猜吧(新建跑道)。

新建跑道!!这条新闻比KYOSHO杯还有价值~[em02]
[/quote]赛完可能拆掉啊[em28]
以下是引用铭记于心在2004-7-8 23:23:25的发言:
是啊,小仲你去到一定要X返个“架”妹,为中国人争返次光啊!仲要寄是距上面影返张相先得啊!
“架”妹唔做外国人生意的,除非你係"黑鬼佬",有两揸手咁长,起码要有\"椰樹牌\"咁粗,咁就免费+双飞 or 3P都有机会!![em02][em02][em02][em02][em17][em18]
jason-R 元老 Fans 发消息
以下是引用eugene在2004-7-9 1:10:25的发言:
得果半吋,什吉死人啊?

都话唔够硬喽,吉唔入啊。[em07]
彭彭声啊[em11][em28]

米又系牙签.
以下是引用jason-R在2004-7-9 1:12:17的发言:
[quote]以下是引用eugene在2004-7-9 1:10:25的发言:
得果半吋,什吉死人啊?

[/quote]
半吋再加吾硬?吾使去日本啦,即时表现,很定好多人睇.
小仲 超级元老 发消息
以下是引用jason-R在2004-7-9 1:12:17的发言:
[quote]以下是引用eugene在2004-7-9 1:10:25的发言:
得果半吋,什吉死人啊?

[/quote]去多宝试下罗
VIVA0007 金牌 Fans 发消息
晤跑题,张贴都无甘长啦!!
以下是引用rave1010hk在2004-7-9 0:13:05的发言:
[quote]以下是引用铭记于心在2004-7-8 23:23:25的发言:
“架”妹唔做外国人生意的,除非你係"黑鬼佬",有两揸手咁长,起码要有"椰樹牌"咁粗,咁就免费+双飞 or 3P都有机会!![em02][em02][em02][em02][em17][em18]
[/quote]
甘啊仲支牙签米收皮!![em04]