公告:
3768 论坛元老 发消息
原帖由 好朋友 于 2006-11-27 11:42 PM 发表
+ S( D4 ]$ B7 w: N& b* c- t唔知今个礼拜(3号)有无雨落呢?我去泉林玩車,9 h  L; N+ v' g$ e6 b
下月17号007話ok,請準備阿!
" J7 G3 F- h' x

) T4 b2 w" I) K2 i) p2 x; ^' s5 P 6 V( m+ D7 h7 z. P6 k9 S" e# x
甘勤力、唔怪得TQ啦 好野!
好朋友 金牌 Fans 发消息

回复 #53 3768 的帖子

想玩車姐!
; K; Q1 G% x3 v+ d0 W0 c2 ?# z不如今個星期去深圳快樂龍賽油房羅,你有冇興趣呀,我唔識去又无脚!
原帖由 好朋友 于 2006-11-29 01:02 AM 发表
6 Z' T. \- p. b. N想玩車姐!
, n5 {! S% J1 q, K不如今個星期去深圳快樂龍賽油房羅,你有冇興趣呀,我唔識去又无脚!

+ R5 u; v- T+ p
5 J8 W- R: I  L( ]9 U5 I. ?想去架!無奈身還在他鄉呢! :em31:
好朋友幾時發贴呀!各路英雄知道未 :em11:

回复 #56 3768 的帖子

007原來呢幾日到咗香港,佢話今晚返耒貼上綱,稍等
& P3 j( b% g- x# R# d2 D各路英雄好块收到手机短訊,sorry
; r+ g+ p2 C2 `# A/ t' q
9 e7 E' M! X# V3 X1 ]" A[ 本帖最后由 好朋友 于 2006-11-29 09:42 PM 编辑 ]

回复 #57 好朋友 的帖子

边个报左名呀? :em03:
原帖由 3768 于 2006-11-29 09:38 PM 发表
1 W# r& X. G+ q2 q6 I  h+ a边个报左名呀? :em03:

1 e5 Y! p4 u2 Z, g$ w: ]都未貼上綱又未發短訊,邊有人報名呀?你係咪想做第一呀?
原帖由 好朋友 于 2006-11-29 09:46 PM 发表5 a) k- o; s& G1 I! h  b- Z1 c
: Y4 F5 D. d" n! ^7 l
都未貼上綱又未發短訊,邊有人報名呀?你係咪想做第一呀?

2 D8 l! K7 i& ~; R8 ^# ?7 H: u6 r% n% e( }
你近排咁勁,小弟甘败下风 :em31: :em31:
原帖由 3768 于 2006-11-29 10:01 PM 发表4 b) F7 l3 |9 j4 l* i' ^
. c; W9 q9 O8 }% [- ~

: ]3 z; M' p2 @你近排咁勁,小弟甘败下风 :em31: :em31:

3 D% [; t, @) M* z* }; i. s- T8 x也甘講呀,勝你一次半次姐,甘快就結案陳詞兼判刑,快唔快d呀!仲有好多塲賽事呢!
原帖由 好朋友 于 2006-11-27 11:42 PM 发表
& W9 `& }4 v. y) ?8 }( v- H4 @1 g7 w唔知今个礼拜(3号)有无雨落呢?我去泉林玩車,
: i) ?4 x. Y. t3 ^+ j下月17号007話ok,請準備阿!
" Z! q+ H5 k( L- B* {

' ]3 J+ D, b! j, T需要准备罗卜羔吗? :em11: :em11: