公告:
3768 论坛元老 发消息
原帖由 jackie 于 2006-11-6 11:38 PM 发表
0 j# e3 q# @9 |, {0 `( m$ |' K3 K恭喜好朋友得番Q(再拿TQ)
# f, C* f5 G+ v( \恭喜JACKIE有飯食 :em11:
% J6 [: ?  C1 D! z/ V- D8 E

& [" r. M) H# U% s3 q9 {2 B : j) ]6 Y6 g4 m7 r2 n) Y
有飯食無我冇份架?(毛人勝) :em31: :em31:
原帖由 macau-rc 于 2006-11-7 09:30 AM 发表, v9 u! n$ d$ j7 Q) s2 h

/ W& z- e* L) j4 j4 b6 g. b9 V; J1 |1 e5 [( V5 z$ L" X& C
Sorry...我係環球杯才是第1次拿杯....普兒先係又拿杯 (4串1)
3 W# m, K4 F+ i$ i" p. I
. N- Q# N* Y7 P$ @# d6 e; z& Z

7 b& E3 }* D4 a: N- j! |) S何止啊!好朋友偷(tracket)仲俾007扣左1圈, :em03: :em03: 知法犯法 :em02: :em02: :em02:
好一句知法犯法...........007真係大公無私..............
好朋友 金牌 Fans 发消息

回复 #44 3768 的帖子

是意外,請問邊位係007?
6 j6 G1 `& g4 |4 ~我想在06年12月17日搞塲車賽,你有沒有時間參加?
007 = Bong
原帖由 好朋友 于 2006-11-24 02:03 AM 发表
2 \' S# b+ [# N) I7 N  [- t是意外,請問邊位係007?
- G' y- `2 c9 d) d$ u; h我想在06年12月17日搞塲車賽,你有沒有時間參加?

2 W5 c! n2 r8 U8 X% V
9 f, g  S) F* t+ z* r; i007你唔知系边个? 楼下答左你啦!" g, e" f3 G& K  [
我现在食紧大闸(鞋),应该有时间食罗卜糕 :em11: :em11:
chanchan 中级 Fans 发消息

3768....這幾天天氣麻麻,同方唐鏡上唔到泉林添!
原帖由 chanchan 于 2006-11-26 02:12 AM 发表  q6 Y0 {0 Y. ]" l4 r
3768....這幾天天氣麻麻,同方唐鏡上唔到泉林添!
4 N' a" K! |  M! L0 u
4 z: x2 D% A( V, c1 W5 ~6 \
无奈喔 ,这里都下了一个星期的雨、雨还是不想停 :em31: :em31:
好朋友 金牌 Fans 发消息

回复 #50 3768 的帖子

唔知今个礼拜(3号)有无雨落呢?我去泉林玩車,( J8 P. R7 P4 D- w/ P
下月17号007話ok,請準備阿!
chanchan 中级 Fans 发消息
:em11: