公告:
精彩视频
jasonlyh 终极 Fans 发消息
feng 超级元老 发消息
顶一下。。。。。。。。。。。。。。。。。
jasonlyh 终极 Fans 发消息
顶两下。。。。。。。。。。。。。。。。。
id1984 超级元老 发消息
顶三下。。。。
欣少 金牌 Fans 发消息
dickdick 论坛元老 发消息
顶四下.....兄弟续顶哦.....
PGMⅣ 超级元老 发消息
最新报道!刚经过飞腾!还未画线!
http://player.youku.com/player.php/sid/XMTkyNjQxOTY0/v.swf
欣少 发表于 10-7-26 10:24

欣少你唔岩啦,有场都唔去玩。

超人部8.5T可能系粘住8.5贴纸的5.5

荣少部23T直线唔得啦,不过过弯技术都系好好,眼望准备追上啦,佢又有兄弟帮拖,真系耐佢唔何
欣少 金牌 Fans 发消息
欣少你唔岩啦,有场都唔去玩。

超人部8.5T可能系粘住8.5贴纸的5.5

荣少部23T直线唔得啦,不过过弯技术都系好好,眼望准备追上啦,佢又有兄弟帮拖,真系耐佢唔何
yst 发表于 10-7-26 13:50
有咩办法,琴日刚好有事唔得闲去啊,又无车跑得,得闲借你台车来用下先啦
ktcckc001 长老 Fans 发消息
线都没画好. 就开始决战了!!!!
要是等线画好了....    到时候 那个决战的激烈程度....  不敢想象