公告:
449254943 元老 Fans 发消息
2月5號新港东跑街活動
地點:廣州新港东國際車場
時間:9:00~11:30
有興趣報頻~~~
廣州RC年前集合!!!
老少咸宜,大(越野)又得細(平跑)都得!!!無論油動電動,仲之動到就得!!!
d

柑蕉桔萝柚 超级元老 发消息
碌七,移加系乌鲁木齐唔知赶唔赶倒,真系嘛楞繁 :em28:

:em37: 新港西:em37: :em37: :em37: 未去过,你地就玩得开心D啦。可惜。。。:em28: :em28: :em28: 真系可惜:em28: :em28: :em28:
cuiyjsy 论坛元老 发消息
新港西?几时开张的车场?未去过啵,吾识路啊! :em28:
sskk 终极 Fans 发消息
dragon pig west系新港西开左个场
大飞一族 长老 Fans 发消息
勇哥, 我而家响亚马逊河坐紧游艇, 吹紧风, 唔知赶唔赶得切翻黎先..........希望大家早D到, 响导等我, 勇哥你都系啊, 记住, 不见不伞啊......... :lol .......等下等下等到年初三再到缸烂西吹水.......勇哥........:lol :lol :lol
原帖由 大飞一族 于 2008-2-3 09:14 PM 发表
勇哥, 我而家响亚马逊河坐紧游艇, 吹紧风, 唔知赶唔赶得切翻黎先..........希望大家早D到, 响导等我, 勇哥你都系啊, 记住, 不见不伞啊......... :lol .......等下等下等到年初三再到缸烂西吹水.......勇哥. ...
新港西唔识去播,大飞哥 :em28:
大飞一族 长老 Fans 发消息

回复 6# 的帖子

勇哥啊, 新港西唔识去......      身在 广西识去啦瓜.......你真糊涂呀........ :P
LST008 论坛元老 发消息
新港西唔识去,新港东就识去.
原帖由 大飞一族 于 2008-2-3 10:55 PM 发表
勇哥啊, 新港西唔识去......      身在 广西识去啦瓜.......你真糊涂呀........ :P
赶唔切,大飞哥 :em28: 正所谓身在乌鲁木齐心在。。。。。。 :em37:
449254943 元老 Fans 发消息
叼西~
打错左添~
改翻先~