公告:
精彩视频
返回列表 发新帖

新车,晒下月光先

查看: 4941|回复: 28| [复制链接]

fhjgjk 论坛元老 发消息
在哪能买到?马云家没找到…请指路,多谢
Nicvic 论坛元老 发消息
新車唔係D08咩?點解裝07?
广州老鬼 元老 Fans 发消息

新旧都是这样跑得啦。。。

Nicvic 发表于 16-1-5 08:29

新旧都是这样跑得啦。。。
TA05 超级 Fans 发消息
我知道你點解唔裝D08,因為BD8未出,你想等等我,我明噶,心照,衰仔你快滴裝好架車好唔好,我翻來就要落地了!

預埋你,一起來,更精彩[害羞]

水深火热 发表于 16-1-4 22:25
呼叫何彦,快D用架TOP砌底小梁

預埋你,一起來,更精彩

佰樂模型

fhjgjk 发表于 16-1-5 04:01
在哪能买到?马云家没找到…请指路,多谢

佰樂模型
感覺又系一架快車,又系一個快車手

佢永遠跟不上時代的步伐,D08出左佢D0

Nicvic 发表于 16-1-5 08:29

佢永遠跟不上時代的步伐,D08出左佢D07都未裝好,Iphone6s出左佢iphone6都未供完

Nicvic  ”Iphone6s出左佢iphone6都未供完“,呢个真系扑街!!  发表于 16-1-5 11:42
penny802 超级 Fans 发消息
广州老鬼 发表于 16-1-4 21:39
好公正啊,冇问题啵

不伦不类,相当不公整!