公告:
我地个老友"亞周" 在澳州世界賽現在第85位...........做30Lap 10:10
; {+ Y. W1 D/ n# t" O6 c8 q現在TQ 是34LAP 10:08
3768 论坛元老 发消息
原帖由 7008 于 2006-9-13 02:40 PM 发表/ D3 B; h8 k: j. A

! B1 w( `. E6 o6 ~. Y! f
% w7 u8 S$ Y, M, M- @6 V所以我今次咪就係惊到吾玩
" U7 H+ j$ F! ]- P3 Z% v- h
搵藉口去左食"喳喳"就真啦
原帖由 macau-rc 于 2006-9-13 03:09 PM 发表* k- b$ f) n+ {( D
我地个老友"亞周" 在澳州世界賽現在第85位...........做30Lap 10:10- u) P7 j1 l/ ^
現在TQ 是34LAP 10:08
- f3 Y0 ~4 L7 q. f8 d
6 K+ _2 H, P( q! r# x' y+ b
"亞周"个日有冇赛船呢?
原帖由 好朋友 于 2006-9-12 11:59 PM 发表
# a+ q3 }6 I' G, k' i9 B講得好,我又學到野啦:handshake

( @- k, Z+ a+ Q1 o) K- M# M. K
$ U' O% M4 b5 K6 G, B+ q好朋友你又学到乜呀!听讲你"迫力"碟都唔装话轻D喔
原帖由 好朋友 于 2006-9-13 12:03 AM 发表1 O5 t; L! T/ u! Y
7 v& B: M1 c* ]/ S0 k6 q$ h
多謝你!如果有你參賽,你做梗最快快快超人?
+ b2 \. e8 p+ p8 ~$ f

2 D# _  k. l, ]- f7 D甘都要你手下留情先得既!
原帖由 irvine 于 2006-9-13 06:21 AM 发表
( c7 C1 Y8 f3 u1 g  M5 Q) W3 h7 L为何5见左场主身影噶? 肥仔安呢?5 E9 g7 x1 ~3 |: N/ e
JOE 好强啊,谁可匹敌,怕怕,惊仅,所以决定24号5同他斗平路车.
1 m) f7 |/ x) P8 n* ]; u

! O1 A' \( P0 k0 Q  y0 Z! B场主身在他乡呢!:em40:
原帖由 macau-rc 于 2006-9-13 03:05 PM 发表% {4 c' t9 Q/ d8 R* U/ E# M
) T% q) ^" j; b. p2 X! i" z

' e9 L. k5 S- K3 B7 p. C9 n( t6 X入A都還神...............

* R% X0 |, Z, p: ~, p% B1 r* p
0 e6 ~- _1 f0 K( u
0 D/ M! a0 k+ H+ B- h4 p甘我去買定烧猪先
去買.............I pay......
原帖由 geniuszhan 于 2006-9-13 11:17 AM 发表, X' W5 t; u2 n3 x$ R5 W0 E

. Z2 \3 C0 U4 d. P7 N( I1 P8 I4 V- x$ a
恩~给你这样讲我都觉啦,呢场赛40分钟我基本没用过刹车第一次用枪控,预赛时紧张起来把油门当刹车,所以决赛就索性不用刹车了
; c5 Q3 H3 Z" q5 Q嗨~~完全的buggy手,改不过来

0 L! v- U+ ?$ c9 G' Z
, Z5 L4 @( q% a& g: {试想想当架車在最高速度时要入弯,除了"拧驮"(打方向)就是收油踩刹制喔!
) s4 `, X0 u: p. X0 f! c当然还要避車啦!見笑、見笑
原帖由 macau-rc 于 2006-9-13 08:09 PM 发表) y) L; y7 F" G: k
去買.............I pay......
5 R. Q3 j& m. f' Y
% y: z; B7 ^% A8 |7 T
誰pay唔重要,一份光榮嗎