公告:
wilson.wong 论坛元老 发消息
eugene 发表于 11-10-22 12:48
+ F8 q- ~+ t+ ?1 O% L7 I; k+ o你这个要求,我先开回,但从今之后再用"新佬"回复,会严加惩处!
/ t7 J- I# I4 Q2 f4 m1 z, M
:em40:9 U6 V, W: j  l. }8 H: ?: o; {* D0 l
超版大人,请别随便吓人撒……! m) ~, F, X  Q+ I( _
麦志敏 发表于 11-10-22 13:26
- _- w8 j* K8 H" s: q6 Y继续关注新老的装车帖子

! A6 K9 U& E) M' {3 w0 `1 Y9 ~  Q" c麦总,车子已然装完,还已经试过2次车了。* w& Y" k' m. N
昨天开始做首保了……$ P$ r5 ]: M& x: J
再说,我装车只记点特别些的地方,没有详细的装法的。. [: d5 x+ L( A: t# V
要看详细装车贴,还是得参考John的。
4 E3 v/ V* m% i$ c( M  `6 j
bo68674 超级元老 发消息
甘唔0岩规矩!甘米即系马甲合法化?
bo68674 发表于 11-10-22 15:29
4 ~# Y8 i7 d. q& T甘唔0岩规矩!甘米即系马甲合法化?

: l, J# b% W8 B( p5 A# k来来来……波哥,食口烟先!
1 F' e) O4 H+ @! X莫非你又想换个“RC新手”玩下?
( Q# H4 ^  r* L+ ^8 H$ R
哈。。。。我唔识食烟!!
bo68674 发表于 11-10-22 15:29 $ m9 [9 q$ n* _8 V& M
甘唔0岩规矩!甘米即系马甲合法化?
& @4 Z7 t2 r5 y. d/ |7 |5 d
这点我也考虑过!8 ]. s$ r7 G2 I& R) d
马甲是同时间一个人多个ID去回复或出贴!/ M; L8 B0 H1 Y
但新佬的是更改名字ID(重新开一个),旧的ID我之前作禁止发言处理,但连记录也没了,所以只保留记录,如他日后用新佬ID作任何回复,即是马甲,一定严加惩处!. y9 C' f  F/ F$ X& H* [# w2 r
这个问题,新佬已比很多人好多,出通知令大家知道!/ x1 n( m: F5 H+ B( ?. v% M
应该系唔得!一开例就唔得掂喔!其他人申请又系甘!你保唔保证个个都系好人先?
bo68674 发表于 11-10-22 17:09 ' _- ], `+ W9 B' H: V. |
哈。。。。我唔识食烟!!
* S; j3 Z" v+ K4 L
嘿嘿……啱啱好!我都唔识食烟,纵好憎食烟添!- u* z& L6 U( o
咁……稳日一齐切磋下410咯!多多指教新手啊!% `7 E7 L$ j/ Q/ v( `
wilson.wong 发表于 11-10-22 17:16 / A) J, _5 Z8 s0 b, |# d6 @
嘿嘿……啱啱好!我都唔识食烟,纵好憎食烟添!
/ t' `1 y' `. @' M9 c咁……稳日一齐切磋下410咯!多多指教新手啊!:em ...

6 p! M, V8 i% J2 i  t发记好食烟喔!好中意添啵距!
bo68674 发表于 11-10-22 17:20 5 d: g: r) ~$ y: @% P' i
发记好食烟喔!好中意添啵距!

. m  }/ _7 ^0 D, C系啊?咁送包“羊城”佢,等佢自己毒害自己啦。$ p# ]4 z  k8 i! N9 W+ L; C, ^
我地斗我地嘅车。. y/ R; H$ g& c